Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism şi autor al romanului ”Xanax”, a încetat din viaţă luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experienţă într-un domeniu în care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul şi umorul celui mai bun scriitor din echipa căreia i s-a alăturat din prima zi, în 2015, şi un prieten drag”, au scris colegii săi de redacţie.

Anul trecut, Liviu Iancu a debutat în literatură cu romanul ”Xanax”, o colecţie de poveşti pline de umor, inspirate în mare parte din lumea presei şi din cea de business, reuşind să vândă 10.000 de exemplare în opt luni.

Liviu Iancu a intrat în presă în 2000, la Agenţia de presă Mediafax, a trecut la Naţional, după un an a intrat în echipa care a lansat Business Magazin şi a trecut apoi la Capital. După câţiva ani s-a întors la Mediafax, de unde a plecat şapte ani mai târziu pentru a se alătura echipei Profit.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.