Jurnaliştii şi bloggerii români se pot înscrie la ediţia 2016 a concursului Reporter şi Blogger European, organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România, până pe 31 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Participanţii pot trimite articole şi materiale proprii, publicate în perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2016, pe subiecte europene, la adresa concurs@spatiuleuropa.eu.

”Reprezentanţa CE încurajează dezbaterea pe teme europene, de aceea nu sunt acceptate articole de ştiri, ci numai comentarii, analize, reportaje, interviuri, editoriale, articole de opinie şi imagini ilustrative (infografice originale sau fotografii care au fost publicate însoţite de comentarii relevante)”, au transmis organizatorii.

Pentru a participa la primele şapte categorii ale concursului fiecare concurent trebuie să trimită cel puţin trei materiale. Pentru domeniile presă audio, presă video, presă scrisă şi online participanţilor li se cer comentarii sau analize. Pentru domeniul opinie/ editorial se cer materiale pentru orice mediu, audio, video şi presă online, în domeniul Reportaj, anchetă, interviu se solicită materiale pentru orice mediu – presă sau blog.

Pentru domeniul Blog participanţii se pot înscrie cu analize, comentarii, opinii publicate pe blogul personal sau pe o platformă comună, iar pentru domeniul Galerie se pot înscrie cu imagini illustrative - fotografie, infografic original, alături de comentarii relevante pentru tematica de concurs, din orice mediu – presă sau blog.

Jurnaliştii şi bloggerii pot participa, de asemenea, într-o categorie specială a concursului: Social media admin. Concurenţii îşi vor putea alege o zi, între 15 martie şi 31 octombrie, în care să administreze conturile de Facebook şi Twitter ale Reprezentanţei Comisiei Europene.

Orice concurent care participă la una dintre primele 7 categorii poate participa şi la categoria specială, având ocazia de a câştiga astfel două premii. Fiecare categorie va avea un singur câştigător, iar premiile constau în tablete iPad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.