Juratul celor mai recente două sezoane ale emisiunii culinare ”MasterChef” Adrian Hădean va realiza o emisiune săptămânală, la postul de radio Europa FM, denumită ”Medium Rare”, începând de duminică, de la ora 12.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În emisiune, Adrian Hădean îşi propune să spună adevărul despre mâncare şi să îi înveţe pe români să mănânce cu bucurie, fără vinovăţie, informează Europa FM.

Potrivit reprezentanţilor postului de radio, termenul ”Medium Rare” defineşte felul în care este cel mai bine preparată carnea roşie, astfel încât să fie bine făcută la exterior, rozalie în mijloc şi suculentă. 

Fiecare ediţie ”Medium Rare” va avea o temă legată de alimentaţie, de educaţie gastronomică, nu neaparat din zona nutriţionismului, va avea invitaţi – de la producători până la miniştri, şi va propune reţete uşor de făcut acasă.

Adrian Hădean are o experienţă de radio de peste 13 ani, lucrând încă de la vârsta de 17 ani la radiouri din Baia Mare si Oradea. Dincolo de emisiunea ”MasterChef”, el a realizat programe educaţionale pentru mâncarea sănătoasă în grădiniţe, a făcut emisiuni culinare pentru diferite canale de televiziune, şi a scris cărţi de bucătărie. De asemenea, are un blog în care prezintă reţete şi pentru cei cu diplomă de chef, dar şi pentru novici pasionaţi de mâncare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.