Actor, DJ, scriitor şi protagonist al unor numere foarte apreciate de stand up comedy, Jeff Leach este şi în 2016 MC-ul ICEEfest, eveniment care va avea loc în 9-10 iunie, la Bucureşti. Jeff Leach are origini româneşti, fiind nepotul lui Ion Caramitru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După excelenta experienţă din postura de animator al editiei de anul trecut, britanicul de 32 de ani revine pe scena celui mai important festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est", precizează organizatorii ICEEfest.

Deşi şi-a descoperit pasiunea pentru comedie destul de târziu, in februarie 2010 având un prim show în cadrul Edinburgh Fringe Festival, Jeff Leach a reuşit extrem de rapid să atragă atenţia asupra talentului său.

"Stand Up-ul favorit din acest festival", scria Esquire Magazine dupa ce a văzut numărul lui Leach în timp ce colegul şi compatriotul Jack Whitehall a exclamat: "Amuzant si carismatic. Va ajunge mare!".

Iar toate aceste semnale pozitive l-au făcut pe Jeff să părăsească Londra natală în favoarea New York-ului, ajungând să împartă scena cu eroii săi, în cadrul Comedy Cellar, club făcut celebru de staruri precum Louis C.K., Chris Rock si Sarah Silverman.

Jeff Leach are origini româneşti, fiind nepotul lui Ion Caramitru. Sora directorului TNB este mama lui Jeff. El a devenit ambasador al fundaţiei Angelus, după ce una dintre prietenele lui - Louise Cattell a decedat în urma unei supradoze, a jucat în 10 filme, ultimele două ("London Town" şi "In With the Outlaws") având premiera în 2016. Din postura de voice-over a participat la campanii publicitare majore pentru Citroen, SEGA şi The Creative Assembly.

În 2012 a vorbit deschis despre problemele sale legate de dependenţa de sex într-un documentar marca BBC.

Pe lângă responsabilitatea de a da startul ICEEfest (9 iunie, ora 9.30) şi de a întreţine atmosfera pe toată durata festivalului, Jeff Leach are la dispoziţie jumătate de oră pentru a arăta de ce show-urile sale au început să se joace cu casa închisă.

Pe 10 iunie, de la 19.30, in FUN AREA, Jeff Leach deschide seara de ICEE Comedy din cadrul festivalului. Seara ce va continua cu o sesiune “Made in Romania” de program într-un nou format original, care va cuprinde parodii după prezentările din festival, alături de Claudiu "Teo" Teohari, Sergiu Floroaia, Raul Gheba, Alex Cotet, Silviu Gherman si Toma Alexandru.

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - este deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezentare din regiune pentru reţeaua-gigant.

Agenda completă poate fi verificată pe site-ul oficial, unde pot fi găsite şi ultimele bilete disponibile, inclusiv pentru sesiuni/ evenimente speciale, gen ICEE Comedy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.