Edward Enninful a marcat finalul mandatului său ca redactor-şef la publicaţia britanică cu o copertă emblematică pentru numărul din martie 2024 pentru care a reunit 40 de vedete. El a invitat femei din toate colţurile lumii pentru a participa la o şedinţă foto emblematică, iar întâlnirea a avut loc într-o singură zi, la New York, în decembrie, scrie People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când a venit vorba de ultimul meu număr, ştiam că această copertă va fi dedicată femeilor. Bineînţeles că da! Femeile au modelat British Vogue de aproape 108 ani şi, cu siguranţă, au influenţat fiecare moment al mandatului meu de şase ani şi jumătate aici, ca să nu mai vorbim de faptul că m-au condus şi ghidat de-a lungul întregii mele vieţi", a scris Enninful pentru British Vogue.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

El a apelat la 40 de persoane din istoria British Vogue din perioada în care a fost redactor-şef. A scris că şi-a ţinut respiraţia "săptămâni întregi" după ce a trimis invitaţiile, dar acestea au venit, la fel ca şi fotografii Steven Meisel şi Ned Rogers, precum şi hair stylist-ul Guido Palau şi echipa sa şi make-up artista Pat McGrath şi echipa sa.

Oprah Winfrey, Jane Fonda, Miley Cyrus, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Kaia Gerber, Victoria Beckham, Dua Lipa, Gigi Hadid, Salma Hayek, Iman şi multe altele s-au adunat pentru a marca ultimul număr coordonat de Enninful şi pentru a celebra puterea femeilor şi istoria British Vogue.

"Femeile înţeleg importanţa şi puterea lor colectivă", a spus Fonda despre colaborarea cu publicaţia la această şedinţă foto şi în trecut.

"Îmi place să fiu în preajma tinerilor. Îmi place energia lor, îmi place spiritul lor", a adăugat Naomi Campbell despre şedinţa foto de la New York.

Enninful a scris în revistă că Cindy Crawford şi fiica ei Kaia Gerber au mers împreună cu maşina la şedinţa foto, la fel ca Evangelista şi Hayek.

"Suntem din ce în ce mai buni în a celebra femeile de toate vârstele", a spus Turlington despre articolul dedicat femeilor din revistă.

Hayek a adăugat: "Această şedinţă foto este o declaraţie de camaraderie".

În ediţia din martie 2024 a revistei Vogue apar: Aboah, Adut Akech, Simone Ashley, Beckham, Selma Blair, Campbell, Vittoria Ceretti, Gemma Chan, Jodie Comer, Laverne Cox, Crawford, Cyrus, Ariana Debose, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Paloma Elsesser, Karen Elson, Cynthia Erivo, Evangelista, Fonda, Gerber, Gerber, Hadid, Hayek, Iman, Maya Jama, Jameela Jamil, Karlie Kloss, Precious Lee, Dua Lipa, Gugu Mbatha-Raw, Kate Moss, Lila Moss, Rina Sawayama, Irina Shayk, Anya Taylor-Joy, Turlington, Amber Valletta, Serena Williams, Oprah şi Anok Yai.

Numărul din martie al revistei British Vogue este disponibil prin descărcare digitală şi la chioşcurile de ziare începând cu 13 februarie.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.