Actorul James Austin Johnson a debutat în rolul Joe Biden în al 47-a sezon al emisiunii „Saturday Night Live” care a început sâmbătă la NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Austin Johnson, care l-a imitat în trecut şi pe preşedintele Donald Trump, a debutat întruchipându-l pe liderul american în timpul „unui mesaj special al preşedintelui”.

În acelaşi scheci au apărut şi Cecily Strong (sen. Kyrsten Sinema), Aidy Bryant (sen. Joe Manchin), Ego Nwodim (rep. Ilhan Omar) şi Melissa Villaseñor (rep. Alexandria Ocasio-Cortez).

După ce a câştigat opt premii Emmy la a 73-a gală, luna trecută, emisiunea a revenit în Studio 8H din New York pentru premiera live a celui de-al 47-lea sezon.

Actorul Owen Wilson a fost gazdă, iar Kacey Musgraves a fost invitatul special.

Prima ediţie a adus şi un omagiu lui Norm Macdonald, care a apărut în „Saturday Night Live” timp de cinci sezoane în perioada 1993 - 1998, a fost gazdă în octombrie 1999, şi care a murit pe 14 septembrie anul acesta, după o lungă luptă cu cancerul.

Printre subiectele parodiate în debutul sezonului s-au numărat Jeff Bezos şi incursiunea lui în spaţiu, emisiunea „The View” şi filmul „Cars 4”.

În sezonul 47 apar Michael Che, Mikey Day, Chloe Fineman, Heidi Gardner, Colin Jost, Kate McKinnon, Kyle Mooney, Chris Redd, Kenan Thompson şi Bowen Yang.

„Saturday Night Live” este transmisă live pe ambele coaste ale SUA. Primele patru episoade ale noului sezon vor fi transmise live şi pe Peacock.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.