Ivanka Trump, fiica preşedintelui Statelor Unite, a apreciat discursul „mobilizator” şi „inspiraţional” pe care actriţa şi vedeta de televiziune Oprah Winfrey l-a susţinut la gala Globurilor de Aur de duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter, Ivanka Trump a scris: „Tocmai am văzut discursul mobilizator şi inspiraţional al lui Oprah de la gala Globurilor de Aur. Împreună, femei şi bărbaţi, să spunem timpul s-a scurs! (Time's Up, n.r.)".

Ea a adăugat mesajului şi hashtagul #United.

Discursul susţinut de Oprah Winfrey, la primirea trofeului onorific „Cecil B. DeMille” a fost apreciat atât de cei prezenţi la gală, cât şi pe reţelele de socializare, şi a stârnit speculaţii potrivit cărora ea ar putea candida pentru preşedinţie.

Actriţa şi vedeta de televiziune a fost ovaţionată atunci când a făcut referire la bărbaţii care s-au folosit de puterea lor pentru a reduce femeile la tăcere: „Timpul lor s-a scurs!”. 

Mesajul Ivankăi Trump a primit, pe Twitter, răspunsuri dintre cele mai diverse - de la dezgust la batjocură. Cei mai mulţi utilizatori ai platformei social media au făcut referire la acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse tatălui ei, Donald Trump, în urmă cu un an, dar şi la acţiunile politice ale preşedintelui american.

Gala Globurilor de Aur a fost marcată de discururi care au acuzat hărţuirile sexuale şi inegalitatea de gen de la Hollywood şi din lume. Vedetele au purtat ţinute negre, în semn de protest faţă de aceste două probleme, iar insignele cu mesajul „Time's Up” au fost accesoriile cele mai folosite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.