Cântăreţul Horia Brenciu şi actorul Alex Bogdan sunt primii doi detectivi care vor participa în sezonul 2 al emisiunii "Masked Singer Romania" la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre cei mai iubiţi entertaineri din România, Horia Brenciu, îşi ocupă locul de detectiv experimentat în show-ul "Masked Singer România".

Dacă în primul sezon a reuşit să afle numele mai multor vedete care se ascundeau sub măşti, în acest an îşi propune să fie şi mai agil: ”O dată pe an avem nişte cazuri de rezolvat. Aici, la Masked Singer România, de fiecare dată când văd un personaj, mă dedublez. Acel copil din mine iese la suprafaţă bucurându-se de toate măştile, iar în acest sezon are de ce să se entuziasmeze pentru că avem măşti pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York. De cealaltă parte, adultul din mine încearcă rapid să scormonească detaliile biografice, să intre sub pielea personajului, să-l ghicească, lucru din ce în ce mai greu pentru că ni se dau indicii cu ţârâita. O voce suavă, o mişcare de umeri sau o gambă mai mică sau mai mare, nu pot să te conducă rapid la personaj. Norocul meu e că am o echipă de detectivi unică în lume! Nu mai vorbesc de prezentator… Prieteni de-ai mei! ;-)”, a spus Horia Brenciu.

Actorul Alex Bogdan îşi va folosi talentul de imitator pentru a se apropia de măşti şi a le face să-i ofere mai multe indicii. ”Vă salut, oameni buni, mulţumesc că v-aţi răpit din timp să citiţi această declaraţie. Aşadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România şi voi fi noul detectiv!!! :) Am emoţii foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Aşteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată faţă în faţă cu o energie aşa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aştept să ne vedeţi!”, a spus el.

Sezonul 2 "Masked Singer Romania" va fi prezentat de Pavel Bartoş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.