HBO Max prezintă în august 16 filme noi. Între acestea: „Spre nord”, „Whitney Houston: I wanna dance with somebody”, „Lilu, Lilu, Crocodilu’”, „Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers”, „Prieteni fantastici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HBO Max aduce producţia românească „Spre nord” pe 26 august. Filmul e bazat pe o poveste adevărată. 1996, în largul mării. În timp ce se află pe puntea unui vas transatlantic, Joel, un marinar filipinez religios, îl descoperă pe Dumitru, un pasager clandestin român, ascuns între nişte containere. Dac-o să fie văzut de ofiţerii taiwanezi care conduc vasul, Dumitru riscă să fie aruncat peste bord. Joel decide să-l ascundă, ca semn de recunoştinţă faţă de Dumnezeu. În scurt timp însă, începe un jos periculos de-a şoarecele şi pisica.

„Whitney Houston: I wanna dance with somebody” - Naomi Ackie o interpretează pe Whitney Houston, în această celebrare emoţionantă a vieţii şi muzicii uneia dintre cele mai talentate cântăreţe din toate timpurile, creând un portret îndrăzneţ al femeii complexe din spatele vocii legendare. Incredibilul film va fi pe HBO Max pe 27 august.

Bazată pe o serie de bestsellere, comedia muzicală „Lilu, Lilu, Crocodilu’”(„Lyle, Lyle Crocodile”) va fi pe HBO Max pe 25 august. Când familia Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) se mută în New York, tânărul lor fiu, Jacob, se chinuie să se adapteze la noua sa şcoală şi să-şi facă prieteni noi. Toate acestea se schimbă când îl descoperă pe Lyle, un crocodil cântăreţ (Shawn Mendes), care adoră băile, caviarul şi muzica grozavă şi trăieşte în mansarda noii lui case. Cei doi se împrietenesc repede, dar când existenţa lui Lyle e ameninţată de vecinul malefic, domnul Grumps (Brett Gelman), familia Primm trebuie să se alieze cu proprietarul carismatic al lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), ca să arate lumii că familia poate să se formeze din cele mai neaşteptate locuri şi că nu e nimic în neregulă cu un crocodil mare, cu o personalitate şi mai mare.

Printre celelalte filme pe care le oferă HBO Max în august se numără „Liga asasinilor”, „Fiica eternă”, „Cu toţii la surf!”, „Evadatul”, „Chappie”, „Elysium”, „Jerry Maguire Batman”, „Superman: Liga Superfiilor” şi multe altele.

James şi Oliver Phelps, actorii care au jucat rolurile gemenilor Fred şi George Weasley în filmele „Harry Potter”, se întorc cu sezonul doi din „Prieteni fantastici”. Cei doi pornesc în diverse aventuri alături de prietenii lor, iar în sezonul doi îi vor avea invitaţi pe Alfie Enoch (Dean Thomas în „Harry Potter”), Mark Williams (Arthur Weasley în Harry Potter), Natalie Tena (Nymphadora Tonks în „Harry Potter”, Osha în „Game of Thrones”), Alfie Allen (Theon Greyjoy în „Game of Thrones”) şi mulţi alţii.

Sezonul doi din „Prieteni fantastici” va fi disponibil pe HBO Max pe 9 august.

Serialul „Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers”, o cronică a vieţilor personale şi profesionale ale jucătorilor din echipa Los Angeles Lakers din anii ‘80, una dintre cele mai dominante şi adulate dinastii – o echipă care a definit era, şi pe teren, şi în afara lui. Sezonul doi va fi disponibil pe HBO Max pe 7 august.

HBO Max va difuza următoarele seriale: „Miliarde” (sezonul 7), „Rap Sh!t” (sezonul 2), „Dulapul meu magic” (sezon 1).

Documentare 

„Jucătorii de argint” este povestea a patru jucători de tenis „Super Seniori”, de 80 şi 90 de ani, care se pregătesc pentru Campionatele Mondiale ale Federaţiei Internaţionale de Tenis pentru Seniori. Pe parcursul călătoriei lor remarcabile, aceştia ne arată ce îi ambiţionează să joace şi să concureze în continuare şi ne ajută să ne dăm seama ce putem să facem chiar noi, la orice vârstă, ca să simţim bucurie. Va fi pe HBO Max din 31 august.

„Liceul BS”, un documentar HBO despre scandalul ce a vizat echipa de fotbal a liceului Bishop Sycamore, care a dus la anchetarea şcolii, va fi disponibil pe HBO Max din 24 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.