Havasi, considerat cel mai rapid pianist din lume, care a concertat la Bucureşti în 2016, va reveni în capitala României pentru a susţine un concert la Sala Palatului, pe 18 noiembrie, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pot fi achiziţionate cu o reducere de 50% pentru copiii cu vârste de până la 15 ani. Reducerile Early Birds pentru toate biletele sunt valabile pe Eventim.ro până în data de 31 mai.

Spre deosebire de concertele tradiţionale de muzică clasică, părinţii sunt încurajaţi să vină la concert împreună cu copiii lor în vârstă de cel puţin trei ani.

După debutul de succes pe care l-a avut în Miami, conceptul ”Pure Piano” va fi parte şi a concertului din Bucureşti. 

Concertul va cuprinde cele mai cunoscute mişcări din concertul de pe stadion, executat împreună cu mai mulţi muzicieni, dar şi cele mai noi piese în forma lor originală, aşa cum au fost compuse la pian. Spectacolul va consta în creaţii originale ce îi aparţin în totalitate lui Havasi.

Absolvent al Academiei de Muzică Franz Liszt, dispunând de o cunoaştere profundă a tradiţiei clasice, artistul este mereu în căutarea unor instrumente clasice adaptabile epocii moderne, care să impresioneze şi să distreze în egală măsură.

Spectacolul de la Bucureşti va aduce pe aceeaşi scenă mulţi artişti care vor evolua la instrumente diferite: pian solo, baterie rock, orchestră de coarde şi artişti solo, vocal şi instrumental.

Spectacolul de pe scenă are la bază conceptul original al directorului american de creaţie Brian Burke (spectacolul lui Céline Dion - ”The New Day” din Las Vegas, Il Divo, ”America’s Got Talent”) şi al designerului vizual francez Gilles Papain (Cirque du Soleil, Marseilles opera, Ballet de Monte Carlo).

Havasi a cântat în faţa a peste 46.000 de oameni într-un singur weekend la Papp Laszlo Sports Arena din Budapesta. Spectacolul din acel weekend l-a poziţionat pe locul al doilea în clasamentele Billboard Boxscore şi Pollstar în privinţa numărului de bilete vândute la nivel mondial. Muzicienii care compun Havasi Symphonic au umplut cel mai mare stadion al Austriei în anul 2016, iar în acest an vor debuta în Germania în Berlin, la Mercedes-Benz Arena. Muzica din spectacol a fost pe locul al doilea în clasamentul Billboard al concertelor internaţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.