Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, şi-au relansat, la începutul săptămânii, site-ul, reunind toate activităţile lor, atât caritabile, cât şi audiovizuale. După cum notează presa de limbă engleză, inclusiv revista People, site-ul Archewell.com, denumit după fundaţia cuplului, a fost înlocuit cu un altul numit Sussex.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Site-ul, prezentat ca fiind „biroul prinţului Harry şi al lui Meghan”, va împărtăşi „informaţii personale despre cuplu” care nu au legătură cu Fundaţia Archewell, potrivit tabloidului The Sun.

Site-ul conţine texte biografice despre Harry şi Meghan, precum şi link-uri către organizaţia lor caritabilă Archewell, înfiinţată în 2020, şi proiecte actuale ale companiei lor de producţie Archewell.

Pe pagina de start a site-ului apare o fotografie a prinţului Harry şi a lui Meghan la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus din septembrie, în Germania. Imaginea a apărut deja pe felicitarea lor de Crăciun de anul trecut.

Site-ul Sussex.com prezintă şi un program al apariţiilor publice ale cuplului. O actualizare recentă aminteşte că prinţul Harry a vizitat Las Vegas joi, 8 februarie, unde a înmânat un premiu jucătorului de fotbal american Cameron Heyward.

„Prinţul Harry a fost un susţinător al utilizării sportului pentru a întări legăturile dintre comunităţi de mulţi ani. A fost onorat să prezinte acest premiu şi să sublinieze importanţa de a-i ajuta pe ceilalţi”, se arată într-un comunicat publicat pe site.

Site-ul anterior al cuplului, SussexRoyal.com, face, de asemenea, legătura cu noua adresă. După nuntă, anunţurile lor au fost publicate pe contul de Instagram al KensingtonRoyal şi apoi pe SussexRoyal. Ei au încetat să mai posteze acolo în 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.