Acuzaţii de minciuni, „război împotriva lui Meghan”, în continuarea documentarului lor de pe Netflix, de joi, Harry şi Meghan atacă direct familia regală britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După primele trei episoade, care au avut un succes uriaş, în care ducele şi ducesa de Sussex au atacat tabloidele britanice pentru tratamentul la care a fost supusă Meghan, acum cuplul pare să ţintească Palatul Buckingham şi pe prinţul William pentru a-şi justifica plecarea din 2020.

În două noi trailere lansate în ultimele zile, Meghan susţine: „Nu am fost doar aruncată la lupi, eram hrană pentru lupi”.

Avocata sa, Jenny Afia, spune că "a existat un adevărat război împotriva lui Meghan” şi că "a văzut dovezi prin care palatul furniza informaţii negative despre Harry şi Meghan în beneficiul altor persoane”.

„Lor li se pare normal să mintă pentru a-mi proteja fratele, dar nu au fost pregătiţi să spună adevărul pentru a ne proteja”, a spus Harry despre fiul său cel mare, William, moştenitorul coroanei britanice.

Ducele de Sussex, care îşi va publica memoriile „The Substitute” în ianuarie, se filmează cu telefonul în timp ce părăseşte Marea Britanie, evocând "zborul libertăţii".

Prin urmare, aceste noi episoade se vor dovedi a fi explozive pentru monarhia care trece printr-o perioadă esenţială, la trei luni după moartea reginei Elizabeth II şi urcarea pe tron a lui Charles III.

"Aşa cum ne aşteptam de săptămâna trecută, şi-au scos mănuşile”, scrie corespondentul Royal Daily Mail, Rebecca English.

Pentru colegul ei de la ITV, Chris Ship, "asta devine ceva murdar". "Acest trailer sugerează că (Harry) îl va învinovăţi pe fratele său, sau cel puţin pe cei din jurul lui, pentru unele dintre poveştile despre Sussex care au apărut în presă. Aceasta este o escaladare considerabilă”, a adăugat el.

Până acum, Palatul Buckingham nu a făcut niciun comentariu cu privire la documentar. 

Regele Charles III, regina consoartă Camilla, William şi Kate au plănuit deja să arate unitatea familiei regale participând joi la Concertul Regal de Crăciun de la Westminster Abbey, care va fi difuzat de sărbători la televizor.

Primele trei episoade au totalizat 81,55 milioane de ore de vizionări, un record pentru un documentar în prima săptămână de difuzare, potrivit Netflix.

După primele episoade, presa britanică i-a acuzat de "indecenţă" şi de "atac la moştenirea reginei", în special prin criticarea Commonwealth-ului, de care aceasta era foarte ataşată în timpul domniei sale.

Unele mass-media l-au văzut deja ca pe "un punct fără întoarcere" în înstrăinarea lui Harry de Charles şi William. O reconciliere pare acum puţin probabilă, la şase luni de la încoronarea lui Charles III. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.