Grila show-urilor pe care televiziunea Antena 1 le va difuza în prime-time va debuta pe 8 septembrie, de la ora 20.00, cu ”X Factor”, emisiune căreia i se vor alătura ”The Wall – Marele Zid”, ”Chefi la cuţite”, ”Te cunoc de undeva!”, un nou sezon al serialului “Băieţi de oraş” şi ”iUmor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima săptămână de difuzare a noului sezon ”X Factor” sunt programate două ediţii ale emisiunii, pe 8 şi pe 10 septembrie, de la ora 20.00. Însă, din 13 septembrie, când va debuta şi noua emisiune din grila Antenei 1, ”The Wall – Marele Zid”, show-ul ”X Factor” va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 21.00, potrvit reprezentanţilor televiziunii.

Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, va fi difuzat show-ul ”Te cunoc de undeva!”, în care vedete din showbiz-ul autohton se vor întrece în transformări şi reprezentaţii.

Noul sezon ”Chefi la cuţite”, cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, va reveni pe 11 şi 12 septembrie -  luni şi marţi, de la 20.00, imediat după Observator.  

Marea surpriză a toamnei la Antena 1 va fi premiera ”The Wall – Marele Zid”, emisiune ce începe din 13 septembrie, de la 20.00. O combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, unul dintre cele mai de succes formate ale momentului pe piaţa internaţională, îşi plasează acţiunea într-un impresionant decor interactiv din Polonia. Emoţiile vor ajunge la o intensitate incredibilă pe măsură ce cei doi coechipieri vor atinge cu ajutorul bilelor roşii şi verzi câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe. Emisiunea produsă de echipa coordonată de  Mona Segall va fi difuzată timp de trei zile pe săptămână, miercuri, joi şi vineri, de la 20.00.

După  “The Wall – Marele Zid” va fi difuzat noul sezon din “Băieţi de oraş”, un serial realizat de Mihai Bendeac şi echipa sa, ce îi are în centrul acţiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboţelu' şi Versace. Acest nou sezon va fi difuzat începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00.   

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”iUmor” va fi difuzat începând de duminică, 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulţi dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe juraţii Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru acest show. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.