Gigi Căciuleanu, personalitate remarcabilă a dansului contemporan, este primul invitat al programului "Marile întâlniri de la Excelsior", care va fi lansat pe 16 octombrie şi va continua de două ori pe lună, în zilele de luni, de la ora 19.30, în Sala Mare a Teatrului Excelsior din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dansator, coregraf, pedagog, poet, lider al unor prestigioase companii de dans din lume, Gigi Căciuleanu va vorbi despre destinul său artistic, despre marile întâlniri cu Miriam Răducanu, Pina Bausch, Rosella Hightower, Pierre Cardin, Jean Michel Jarre, Murray Louis, Maina Gielgud sau Maia Pliseţkaia.

Programul "Marile Întâlniri" s-a născut din nevoia de a propune tinerelor generaţii o alternativă culturală valoroasă şi de a le oferi modele de conduită şi succes prin întâlnirea şi dialogul cu profesionişti din diferite ramuri ale culturii şi vieţii sociale româneşti. Construite ca un spectacol complex, cu interviuri, mărturii, inserţii foto şi video, "Marile Întâlniri” vor aduce în faţa publicului personalităţi marcante care vor destăinui momente-cheie din cariera sau viaţa lor, momente care le-au conturat personalitatea şi care i-au ajutat să devină profesioniştii de astăzi.

"Marile Întâlniri de la Excelsior" vor fi moderate de jurnalista Eveline Păuna, care a început acest demers în 2012 prin interviuri publicate în presa scrisă, tv, radio şi în mediul online. 

Biletele pentru primul eveniment din seria "Marile Întâlniri de la Excelsior”, din 16 octombrie, ora 19.30, sunt disponibile pe site-urile www.teatrul-excelsior.ro, www.marileintalniridelaexcelsior.ro şi la casa de bilete a teatrului.

Preţul biletului este de 35 de lei întreg/ 16 lei redus.

Următoarea "Mare Întâlnire" va avea loc pe 30 octombrie, când publicul îl va putea cunoaşte pe medicul Raed Arafat, profesionist în domeniul medicinei de urgenţă şi fondatorul SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.