Coregraful şi dansatorul Gigi Căciuleanu îşi lansează cartea ”Miroirs”, care cuprinde 44 de poezii şi 28 de desene, duminică, de la ora 18.00, la sala Atlerier a Teatrului Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti, într-un eveniment la care accesul publicului este liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gigi Căciuleanu, o personalitate mondială a dansului contemporan dezvăluie în volumul «Miroirs» o faţetă mai puţin cunoscută a personalităţii sale artisitce: lirismul. 44 de poezii şi 28 de desene sunt cuprinse într-un volum care aminteşte de graţia dansului, însă surprinde prin precizia cu care autorul stăpâneşte nu doar gestul ci şi cuvântul şi linia culorilor”, au anunţat reprezentanţii editurii Vellant, care a publicat volumul.

La evenimentul de lansare, alături de Gigi Căciuleanu, pe scenă vor urca şi ”dans-actorii” din Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, iar volumul va fi prezentat de Ludmila Patajnoglu.

Coregrafului Gigi Căciuleanu i-a fost dedicată o expoziţie-document care a deschis, pe 21 octombrie, cea de-a 26-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru (FNT), la TNB.

Gigi Căciuleanu a declarat atunci că este fericit că va încheia festivalul, pe 30 octombrie, alături de Lari Georgescu, în spectacolul de teatru-dans ”L`Om DAdA”, şi că va lansa cartea de poezii, ”Miroirs”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.