Cea de-a 29-a gală de decernare a premiilor UNITER va avea loc pe 19 iulie, în Sala Mare a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, şi va fi transmisă, de la ora 21:00, în direct pe TVR 1, Radio România Cultural şi online, pe uniter.ro şi tvr.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sosirea invitaţilor pe covorul roşu va fi transmisă, începând cu ora 20:00, pe pagina de Facebook a UNITER.

Uniunea Teatrală din România recompensează anual cele mai bune creaţii din arta spectacolului autoton.

Marţi, va fi lansată campania de promovare video a artiştilor nominalizaţi. Zilnic, mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul Uniunii şi pe contul oficial de Facebook.

În plus, publicul este invitat să îşi aleagă online favoriţii.

Cei care doresc să participe la evenimentul de acordare a premiilor îşi pot cumpăra bilete începând cu 5 iulie, de pe mystage.ro şi de la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Gala UNITER 2021 este organizată de Asociaţia UNITER - Uniunea Teatrală din România şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Proiectul este finanţat de Ministerul Culturii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.