Gala premiilor Tony a înregistrat în Statele Unite cea mai scăzută audienţă din toate timpurile, în ciuda starurilor care au promovat redeschiderea teatrelor de pe Broadway, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CBS a transmis că 2,6 milioane de telespectatori au urmărit programul special de două ore, transmis duminică, intitulat „Broadway's Back”.

În 2019, când a avut loc cea mai recentă gală Tony Awards, aproximativ 5,4 milioane de telespectatori au urmărit ceremonia la televizor.

Show-ul era de regulă organizat în luna iunie şi nu avea o concurenţă mare în grilele TV. Acum s-a confruntat cu premiere pe ABC şi Fox şi fotbal american pe NBC. 

Pentru prima dată, gala a fost împărţită în două, cele mai multe dintre premii fiind anunţate în direct pe Paramount+ şi câteva dintre ele, pentru categoriile „cea mai bună piesă de teatru”, „cea mai bună montare nouă” şi „cel mai bun musical”, fiind prezentate în programul CBS.

La fel ca majoritatea serviciilor de streaming, Paramount+ nu a divulgat cifrele de audienţă.

Gala de duminică a avut loc după aproximativ un an de când au fost anunţate nominalizările, din cauza pandemiei. 

Marii câştigători au fost „Moulin Rouge! The Musical”, „The Inheritance” şi „The Soldier's Play”

Lin-Manuel Miranda, Idina Menzel şi Kristin Chenoweth au apărut pe scena galei Tony şi au îndemnat privitorii să cumpere bilete pentru a ajuta la revenirea teatrelor după pierderile financiare suferite, având în vedere că au fost închise din luna martie a anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.