Gala Extraordinară de Balet a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” va avea loc pe 13 iunie, de la ora 18.30, la Opera Naţională Bucureşti, în regia artistică a Mihaelei Ţigănuş Vasilovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul programului artistic, Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" prezintă elevi care au câştigat premii importante în cadrul Olimpiadei şi Concursurilor de Balet Naţionale.

Pe scena Operei Naţionale Bucureşti vor evolua elevi ale claselor V - XII cu momente solistice şi de ansamblu.

Programul include fragmente din balete clasice, lucrări coregrafice contemporane şi de caracter şi suite de dansuri populare româneşti.  În prima parte a spectacolului se va prezenta actul III din baletul „Baiadera” de Ludwig Minkus.

Prezenţa Liceului de Coregrafie "Floria Capsali" la olimpiade şi concursuri de balet naţionale şi internaţionale a fost încununată cu cele mai înalte premii şi diplome. De asemenea, absolvenţii liceului sunt angajaţi prin concurs, fie la Opera Naţională Bucureşti sau la alte teatre naţionale şi internaţionale. Elevii beneficiază de burse la şcoli de balet de renume mondial.

Biletele se găsesc pe tickets.operanb.ro şi la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti (program luni - duminică între orele 10.00 - 13.00 şi 14.00 - 19.00).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.