„Gag Reflex” este primul program de comedie produs de Grindr, platformă de dating dedicată LGBTQ, şi va fi lansat pe 1 aprilie, atât pe serviciul online, cât şi pe YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi comedianţi queer emergenţi fac parte din programul special. „Comedia este o parte integrantă a experienţe queer şi nu puteam găsi un moment mai bun pentru a prezenta talentele noastre strălucite”, a spus producătorul executiv Patrick Rogers, citează Variety. „După ce am trecut de un an deosebit de dificil pentru comunitate, suntem încântaţi să împărtăşim ceva din atât de necesara veselie”.

„Gag Reflex” îi are în prim-plan pe Joel Kim Booster („Sunnyside”, NBC, „Shrill”, Hulu), Sydnee Washington („Broad City”), Jay Jurden („The Tonight Show”) şi Jaye McBride şi Zach Zimmerman. Fiecare moment de stand-up va cuprinde perspective asupra întâlnirilor amoroase din prezent şi asupra experienţei queer.

Programul special vine după ce Grindr a anunţat primul serial original, „Bridesmen”, creat de John Onieal. Filmările pentru acest show au început şi el urmează să fie lansat în toamnă.

Platforma Grindr a înregistrat în luna martie 5 milioane de utilizatori activi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.