Programul special „Friends: The Reunion” a înregistrat în SUA în ziua lansării, joi, pe HBO Max, cifre de audienţă aproape egale cu „Wonder Woman 1984”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima zi, programul a fost vizionat de pe 29% dintre conturile din Statele Unite ale HBO Max, potrivit datelor TVision, citează Variety.

Din total, 55,4% au fost femei, mai mult de jumătate cu vârste cuprinse între 35 şi 54 de ani.

Prin comparaţie, „Wonder Woman 1984” a fost vizionat pe platformă în prima zi, de Crăciun, de pe 32% dintre conturile americane.

Potrivit Nielsen, filmul a fost cel mai vizionat titlu de pe HBO Max în perioada 21 - 27 decembrie 2020, cu aproximativ 2,3 miliarde de minute redate.

În România, programul special „Prietenii tăi: Reuniunea/ Friends: The Reunion” este disponibil pe platforma HBO GO din 27 mai.

Actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer revin pe platoul de filmare 24 din cadrul Warner Bros. Studio din Burbank pentru un eveniment dedicat serialului „Prietenii tăi/ Friends”.

Programul special beneficiază de prezenţa unor invitaţi speciali, precum David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon şi Malala Yousafzai.

Regia acestei producţii speciale este semnată de Ben Winston, producător executiv alături de Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane.

„Friends: The Reunion” este o producţie Warner Bros. Unscripted Television în colaborare cu Warner Horizon, Fulwell 73 Productions şi Bright/Kauffman/Crane Productions.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.