Fotograful de modă Terry Richardson, care a regizat videoclipuri ale unor piese Beyonce şi Miley Cyrus, a fost concediat de trustul Condé Nast, care deţine reviste precum Vogue şi Glamour, din cauza tratamentului aplicat modelelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut luni de vicepreşedintele trustului, James Woolhouse. El a anunţat conducerile tuturor ediţiilor publicaţiilor, 143 la număr, între care GQ, Vanity Fair şi Wired, ca orice şedinţă foto a lui Richardson care a avut loc, dar nu a fost publicată, să fie înlocuită cu alte imagini.

„Vă scriu cu privire la o chestiune importantă. Condé Nast doreşte să nu mai lucreze cu fotograful Terry Richardson”, a scris el, cerând ca acţiunea să fie imediată.

Richardson, care este cunoscut pentru realizarea de fotografii cu notă sexuală, a fost acuzat cu privire la tratamentele aplicate modelelor, însă el a negat mereu orice acuzaţie de exploatare sau comportament nepotrivit.

El a regizat videoclipurile „Wrecking Ball”, pentru Miley Cyrus, şi „XO” al lui Beyonce.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.