Fostul fotbalist Robert Niţă, din echipa Faimoşilor de la „Survivor România”, a fost eliminat din competiţie. Cea de-a noua ediţie a show-ului difuzat de Pro TV a fost, marţi seară, lider de audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce în primele două zile, Faimoşii şi Războinicii şi-au împărţit victoriile, marţi seară a venit momentul unei noi întâlniri pentru recompensă, dar şi a unui nou Consiliu de eliminare care a lăsat echipa Faimoşilor fără un concurent. 

Lupta serii a fost una pentru recompensă. Cu gândul la spaghetele puse la bătaie, cele două echipe au intrat pe teren cu toată forţa înainte, iar asta s-a văzut în confruntările extrem de crâncene. Motivaţi după ce au pierdut jocul de imunitate, Faimoşii au reuşit să obţină o nouă victorie, ei fiind cei care au plecat acasă cu toată mâncarea pusă la bătaie în această săptămână.

Şi de această dată, la Consiliul de eliminare, emoţiile au fost de partea Faimoşilor. Robert, Radu şi TJ au aşteptat rezultatul votului celor de acasă. Cel care a părăsit super show-ul „Survivor România” a fost Robert Niţă, fostul fotbalist care se accidentase cu puţin timp în urmă şi nu mai putea juca alături de colegii lui.

„Lăsând la o parte discuţiile care au fost, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie, pentru mine, o competiţie sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Dar poate a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observaţie colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă. Am tras învăţămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoşilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat şi mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus Robert Niţă. 

Cea de-a noua ediţie a show-ului, care a adus şi o nouă eliminare, a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20:28 - 23:27. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating şi 27.3% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 7.0 puncte de audienţă şi 18.7% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de români au urmărit concurenţii, iar în minutul de aur, la ora 21.36, aproape 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Duminică, de la ora 20.00, luni şi marţi, de la 20.30, vor fi noi ediţii spectaculoase cu răsturnări de situaţie, lupte dramatice şi confruntări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.