"Foc şi sânge", de George R.R.Martin, istoria Targaryenilor care începe cu 300 de ani înainte de "Urzeala Tronurilor", se găseşte la precomandă pe nemira.ro şi ajunge în librării pe 27 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea, apărută la imprintul Armada al editurii Nemira, este la precomandă exclusiv pe nemira.ro la preţul de 99 de lei, iar toţi cei care o cumpără în perioada 19 februarie-3 martie sunt înscrişi automat într-o tombolă şi pot câştiga: 5 pachete "Cântec de gheaţă şi foc" şi 10 vouchere în valoare de 50 de lei. De asemenea, primele 100 de comenzi plasate vor primi cartea. 

Cu sute de ani înainte de "Urzeala Tronurilor", Casa Targaryen - singura familie de stăpâni ai dragonilor care supravieţuieşte decăderii Valyriei, se stabileşte la Dragonstone. Aceasta va fi povestea generaţiilor de conducători care, începând cu legendarul Aegon Cuceritorul, se luptă pentru a păstra Tronul de fier, până la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ilustraţiile făcute de artistul Doug Wheatley completează tabloul în două părţi a istoriei sângeroase a celei mai cunoscute dinastii din Westeros.

"O capodoperă de istorie ficţională populară!”, o caracteriza Sunday Times. "O ţesătură fascinantă de războaie, căsnicii, morţi, dragoni şi politică, care au aerul unei istorii adevărate mai mult decât al unei lumi fantasy. O capodoperă de construcţie a unei lumi ficţionale", potrivit Booklist. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.