Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” îi invită, sâmbătă, de la ora 18.00, pe cei aflaţi în Bucureşti într-o atmosferă somptuoasă, dar prietenoasă, care respectă idealul de a conecta istoria cu realităţile de azi, de Noaptea Muzeelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Călătoria în timp se va concretiza prin incursiunea în detaliile arhitecturale ale instituţiei şi în povestea personalităţilor creatoare, precum şi prin expoziţia „Cartea românească tipărită în timpul păstoriei Sfântului Ierarh Martir Neofit I Cretanul, Mitropolitul Ţării Româneşti (1738-1753)”, care reuneşte pentru prima dată peste 30 de titluri extrem de valoroase, din colecţiile Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” şi ale Bibliotecii Sfântului Sinod.

„Flowergram - a smart oasis”, conceptul imaginat de BCU „Carol I” pentru această ediţie, va surprinde, va atrage şi va constitui un adevărat refugiu de Adevăr, Bine şi Frumos, în contrast cu permanenta agitaţie urbană. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.