Actorul Florin Piersic Jr. revine în spectacolul „Freak Show”, după aproximativ jumătate de an, cu o reprezentaţie ce va avea loc la Arcub.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentaţia spectacolului în regie proprie va avea loc pe 26 martie, începând cu ora 19:30, la Sala Mare a Arcub.

Acest one-man show este realizat după un text care îi aparţine, iar Piersic este, pe rând, miliardar de „carton”, muncitor pe şantier, bancher, pensionar, producător de film, profesor şi om al străzii.

Spectacolul a avut premiera în 2013. „Freak Show” expune defecte şi secrete ale firii umane, fie că se foloseşte de umor, sinceritate nechibzuită sau pură ironie. Printr-o reţetă proprie, face uz de imperfecţiunile culturii şi mentalităţilor contemporane şi le oferă coerenţă într-un exerciţiu performativ.

Până în prezent, „Freak Show” a fost prezentat cu succes la Koln, pe scena Leicester Square Theatre din Londra, în mai multe spaţii din Canada, Belgia şi Franţa, dar şi la Opera Naţională din Timişoara în faţa a peste 650 de spectatori.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi procurate online de pe ticketnet.ro, arcub.ro, startickets.ro, bilet.ro, mystage.ro şi de la casa de bilete a centrului Arcub.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.