Filmul "Mrs. Harris Goes To Paris" va fi disponibil pentru vizionare pe platforma de streaming SkyShowtime începând din 19 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mrs. Harris Goes To Paris" este povestea unei menajere britanice, aparent obişnuită, al cărei vis de a deţine o rochie couture Christian Dior o poartă într-o aventură extraordinară la Paris.

În Londra de după cel de-al Doilea Război Mondial, Ada Harris (Lesley Manville, nominalizată la Premiul Academiei Americane de Film) îşi câştigă existenţa făcând curăţenie. Duce o viaţă singuratică de când soţul ei iubit, Eddie, a dispărut într-o misiune, dar nu este genul care să se îngrijoreze de orice necaz, sau să se plângă de situaţia ei. Cu toate acestea, când pragmatica Ada pune ochii pe o rochie Christian Dior neînchipuit de frumoasă, atârnând în dormitorul matrimonial al unei cliente bogate, e surprinsă că simte o dorinţă copleşitoare. A deţine ceva atât de diafan, de frumos, o adevărată operă de artă - ar putea într-adevăr face diferenţa pentru cineva.

După ce îşi ia câteva slujbe în plus şi economiseşte cât de mult poate - chiar îşi încearcă şi norocul la curse - Ada îşi poate permite, în sfârşit, să plătească pentru o rochie Dior. Îşi ia rămas bun de la prietenii săi apropiaţi, Vi (Ellen Thomas) şi Archie (Jason Isaacs) şi se îndreaptă spre Paris pentru a vizita prestigioasa Casă Dior şi a-şi transforma visurile în realitate. Cu toate acestea, ajunsă acolo, Ada se confruntă cu o serie de obstacole surprinzătoare, mai ales intimidanta Madame Colbert de la Dior (Isabelle Huppert, nominalizată la Premiul Academiei Americane de Film), care este ofensată de ideea ca o menajeră obişnuită să poarte haute couture.

Şi totuşi, oricâte obstacole i-ar ieşi în cale, Ada refuză să părăsească Parisul fără rochia ei. Devotamentul ei neclintit îi farmecă pe André, contabilul idealist de la Dior (Lucas Bravo), pe modelul amabil Natasha (Alba Baptista) şi pe aristocratul Marquis de Chassagne (Lambert Wilson), cel mai eligibil burlac al Parisului. Curând, Ada descoperă că, schimbându-şi propria viaţă, începe să schimbe vieţile tuturor celor din jurul ei. Şi chiar ar putea ajuta la salvarea Casei Dior.

În această adaptare pentru ecran a romanului din 1958 scris de Paul Gallico, "Mrs. ’Arris Goes to Paris", scenaristul şi regizorul Anthony Fabian creează un basm modern de succes, despre ce înseamnă să-ţi urmezi visurile, despre puterea prieteniei şi importanţa de a fi sincer cu tine însuţi.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Preţul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.