TV5 Monde, radiodifuzor cultural global, va difuza în luna martie filme, seriale, documentare şi creaţii originale din toate ţările vorbitoare de franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Flashwood”, duminică, 12 martie, de la ora 22.00

În suburbiile din Montreal, tinerii îşi pun întrebări despre viitorul lor, despre ambiţiile lor, despre dorinţele lor sexuale şi amoroase. Cinci ani mai târziu, lucrurile nu s-au schimbat aproape deloc pentru Luc şi fratele său mai mic, Hugo. Ei decid să dea o mână de ajutor destinului...

„Continuer”, duminică, 19 martie, de la ora 22.00

Sibylle nu mai poate suporta să-şi vadă fiul înconjurat de un mediu atât de violent. Decide să îl ducă într-o expediţie prin îndepărtatul Kîrgîzstan, unde mama şi fiul se trezesc pe cont propriu în cealaltă parte a lumii.

„Notre histoire”, joi, 23 martie, de la ora 22.00

Viaţa lui Robert, un alcoolic fără scăpare, e dată peste cap când întâlneşte o străină într-un compartiment de tren. Se agaţă de ea, vâzând-o ca pe ultima lui şansă. Cu Nathalie Baye şi Alain Delon.

„Un dimanche à la campagne”, joi, 30 martie, de la ora 22.00

Ca în fiecare altă duminică din anul 1912, un pictor bătrân îşi primeşte copiii în casa de la ţară. Aceste mese în familie sunt pline de evenimente, conflicte şi păreri contradictorii.
5 martie: Seara Premiilor Magritte ale Cinema-ului Belgian

„Elle ne pleure pas elle chante”, duminică, 5 martie, de la ora 22.00

Laura, în vârstă de 27 de ani, locuieşte singură la periferia unui oraş mare. Când află că tatăl ei se află în comă în urma unui grav accident, decide să meargă să-l vadă la spital: i se iveşte în sfârşit ocazia de a-şi regla conturile cu bărbatul care a abuzat-o.

Ceremonie premiile Magritte, duminică, 5 martie, de la ora 00.00

Difuzarea ediţiei cu numărul 12 a Premiilor Magritte pentru Film.
Premiile decernate de către Academia André Delvaux se referă la filmele belgiene şi pentru profesiniştii din industrie care au ieşit cel mai mult în evidenţă în 2021 şi 2022.
26 martie: Seara Premiilor Filmului Elveţian

„Le milieu de l'horizon”, duminică, 26 martie, de la ora 22.00

Elveţia, 1976. Este o vară fierbinte. La ferma familiei, Gus, în vârstă de 13 ani, citeşte benzi desenate şi îşi petrece timpul cu Mado, o fată din sat. În timp ce face tot posibilul pentru a-şi ajuta tatăl să facă faţă secetei, acesta descoperă secretul mamei sale, care va tulbura profund echilibrul familiei...

Premiile Filmului Elveţian, duminică, 26 martie, de la ora 00.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.