Posturile TVR 1 şi TVR 2 propun pentru luna octombrie filme din distribuţia cărora fac parte, între alţii, Sharon Stone, Charles Bronson, Demi Moore şi Mel Gibson, dar şi lungmetraje şi seriale difuzate în premieră românească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TVR 1 propune în lunea, de la ora 22.10, „Secretul de la Cold Creek Manor”, cu Sharon Stone şi Christopher Plummer, „Revolver”, cu Jason Statham şi Ray Liotta, „Un oraş violent”, cu Charles Bronson, Telly Savalas şi Jill Ireland, „G.I.Jane”, cu Demi Moore, Viggo Mortensen şi Anne Bancroft, şi „Calea Misterelor”, cu Nick Nolte şi Melanie Griffith.

Marţea, la „Telecinemateca”, de la ora 20.10, vor putea fi urmărite cele mai bune ecranizări din anii ‛60 ale romanelor semnate de Alexandre Dumas şi filme care au făcut istorie precum: „Laleaua neagră”, „Fanfan la Tulipe”, „Zorro”, „Omul cu masca de fier” şi „Leul din Teba”.

Vinerea, de la ora 21.10, vor fi difuzate filme de acţiune, thrillere, westernuri, drame. Între acestea - „Regatul interzis”, cu Jet Li şi Jackie Chan, „Terminator 3”, cu Arnold Schwarzenegger, „Legionarul”, cu Jean Claude Van Damme, şi „Războiul lui Logan”, cu Chuck Norris, westernul „Bufniţa cenuşie”, cu Pierce Brosnan, drama „Cântec de iubire”, cu John Travolta şi Scarlett Johansson, şi „The Professor And The Madman”, cu Sean Penn şi Mel Gibson, în premieră naţională.

Sâmbăta, de la aceeaşi oră, vor fi prezentate filme româneşti. Seria „Mărgelatu”, cu Florin Piersic în rol principal, va fi difuzată integral până în luna noiembrie („Drumul oaselor”, „Trandafirul Galben”, „Misterele Bucureştilor”, „Masca de Argint”, „Colierul de turcoaze”, „Totul se plăteşte”). Ea va fi urmată de seria „Comisarul”, cu Sergiu Nicolaescu („Cu mâinile curate”, „Ultimul cartuş”, „Un comisar acuză”, „Revanşa”, „Duelul”).

Toate aceste producţii cinematografice sunt completate de serialele difuzate de TVR 1 în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17.15 - „Prinţul Jumong”, producţie coreeană, şi de la ora 18.30 - „Comisarul Rex”.

TVR 2 va difuza filme şi seriale pentru toate gusturile şi toate vârstele.

În fiecare miercuri, de la ora 21.10 sunt programate filme de familie, romantice şi de aventuri, iar joia, de la aceeaşi oră, sunt difuzate thrillere şi filme poliţiste.

Sâmbăta este seara în care, de la 20.10, la TVR 2 este difuzat filmul săptămânii, iar săptămâna se încheie cu două producţii româneşti, programate la ora 13.10 şi 20.10, şi un film de artă, de la ora 22.10, producţii premiate la festivaluri importante dar şi cu cicluri de mari actori-mari regizori.

Între producţii se numără „Bărbierul din Siberia”, cu Julia Ormond şi Oleg Menşikov, în regia lui Nikita Mihalkov, „Ursul”, film nominalizat la Oscar, „Totul despre mama mea”, în regia lui Pedro Almodovar, film premiat cu Goya şi Oscar, şi „Legenda pianistului de pe ocean”, cu Tim Roth, film premiat la Globurile de Aur.

Grila TVR 2 este completată de seriale: în premieră şi în exclusivitate, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:10, „Viaţa visată/ La vita promessa” (Italia, 2018), iar din 7 octombrie, de luni până joi, de la ora 16.05, miniseria „Lady Boss”, adaptare după romanul cu acelaşi nume de Jackie Collins, cu Kim Delaney şi Jack Scalia în rolurile principale.

Din 12 octombrie, de luni până vineri, miniseria va fi urmată de un alt serial în premieră: „Iubirea unei doamne”, o poveste de dragoste din Spania, derulată pe parcursul a 39 de episoade, cu Adriana Ugarte în rolul principal.

Copiii vor putea urmări un serial în premieră: „Micii detectivi şi taina femeii în alb”, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 08.00. Din 24 octombrie, acesta va fi urmat de o nouă premieră: serialul de animaţie „Strop şi Balonaş”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.