Actriţa Julia Roberts aduce farmecul de la Hollywood pe micile ecrane, la DIVA. Patru filme apreciate, cu distribuţii unice şi poveşti diferite, sunt programate în noiembrie, vinerea, de la 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 4 noiembrie  este programat "Ispita" ("Closer", 2004). Alături de Natalie Portman, Jude Law şi Clive Owen, Julia Roberts a acceptat provocarea de a portretiza complicata dinamică dintr-un cuplu. O poveste despre iubire, dorinţă, minciunile pe care ni le spunem nouă şi în cupluri, dar şi despre fragilitatea relaţiilor dintre oameni. Cu 50 de nominalizări şi 22 de premii în palmares, filmul aduce comedie, suspans şi joc actoricesc la nivel înalt. 

11 noiembrie - "Duplicitate" ("Duplicity", 2009). Două corporaţii rivale, două proiecte speciale, un produs, doi spioni gata să joace un joc dublu. Julia Roberts şi Clive Owen au dus thrillerul romantic la un nou nivel şi l-au presărat cu personaje inteligente, delicios de complicate şi sexy. Filmul este construit ca un labirint complex plin de capcane întinse de cei doi agenţi, singura constantă fiind chimia dintre ei. 

18 noiembrie - "Zâmbet de Mona Lisa" ("Mona Lisa Smile", 2003). Cum supravieţuieşte o profesoară cu gândire liberă într-o universitate conservatoare din anii ’50? Cum le provoacă pe tinerele femei să gândească liber, în afara limitelor, şi să provoace normele sociale ale timpului prin intermediul artei? Un film despre enigmatica lume a femeilor, asemenea celebrului zâmbet, cu o distribuţie feminină unică formată din: Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal şi Ginnifer Goodwin.                                                                                                                                            

25 noiembrie - "Hook" ("Hook", 1991). Distribuită în rolul celebrei Zâne Tinkerbell, Julia Roberts aduce pe micile ecrane un film unic în care a jucat alături de: Dustin Hoffman, Robin Williams, Bob Hoskins, Maggie Smith, Phil Collins şi regizat de Steven Spielberg. Construit ca o metaforă pentru adulţii care şi-au neglijat copilul interior şi sunt invitaţi să se reconecteze cu el pentru o viaţă frumoasă. O poveste pentru cei mari şi cei mici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.