Filmările pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii culinare ”Chefi la cuţite” au început, cu chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, show-ul urmând să revină din toamnă în grila televiziunii Antena 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmărille au început cu etapa jurizării pe nevăzute a concurenţilor, care au vârste şi meserii diverse, potrivit Antena 1.

”Am revenit la filmări şi chiar din prima zi am avut parte de surprize la degustare, am întâlnit personaje surprinzătoare, am pus pariuri între noi, iar Bontea parcă n-a mai ghicit ca în alte dăţi cine se ascunde în spatele farfuriilor, aşa că l-am trecut la cratiţă, în culise, ca pedeapsă”, a spus chef Scărlătescu.

Emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol, care care va ţine sub observaţie greutatea celor trei chefi. 

”La Scărlătescu veţi vedea cea mai mare schimbare, mai ales că sezonul ăsta şi-a propus să ne surprindă cu un look nou, veţi vedea din toamnă. Florin şi Sorin trebuie acum să ţină pasul cu el, aşa că le-am pregătit în culise toate condiţiile pentru a se simţi ca la sala de sport”, a spus prezentatoarea emisiunii.

Primele două sezoane au fost câştigate de concurenţi din echipele lui chef Bontea, respectiv de chef Dumitrescu.

În cel de-al treilea sezon al emisiunii culinare, premiul de 30.000 de euro şi trofeul ”Chefi la cuţite” i-au revenit concurentului Gianny Bănuţă, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.