Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (20-30 octombrie) se vor pune în vânzare online pe www.mystage.ro/fnt şi la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash) începând de luni, ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din aceeaşi dată, respectând programul caselor de bilete, un număr limitat de bilete la reprezentaţiile programate în propriile spaţii se vor găsi şi la casele de bilete ale teatrelor Odeon şi Nottara, precum şi prin sistemul de vânzare al Teatrului Bulandra.

Biletele se pot cumpăra online, prin platforma mystage.ro. Spectatorii îşi vor putea crea un cont pentru a cumpăra biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil.

Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

În acest an, cei care achiziţionează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver şi Gold, care presupun livrarea gratuită acasă a biletelor alături de un cadou promoţional.

În premieră, biletele se pot cumpăra telefonic sunând la (021)9379 (tarif normal). Biletele se vor livra prin agenţii mySTAGE, contra cost, oriunde în Bucureşti.

Festivalul Naţional de Teatru 2017 are loc între 20 şi 30 octombrie la Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.