Pianistul Florent Boffard, unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni francezi, îl înlocuieşte în recitalul din 17 septembrie, de la ora 11.00, la Sala Auditorium, pe argentinianul Nelson Goerner, care şi-a reprogramat prezenţa în cadrul Festivalului „Enescu” din motive de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va concerta alături de violonistul Nicolas Dautricourt şi de violoncelistul Gary Hoffman.

Din programul recitalului fac parte lucrări de Cassadó, Enescu, Fauré, Ysaÿe şi Ravel.

Biletele achiziţionate de public pentru recitalul din17 septembrie, ora 11.00, Sala Auditorium, rămân valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea în sala de concert, se face accesul pentru recitalul susţinut de Florent Boffard, Nicolas Dautricourt şi Gary Hoffman.

Pentru cei care doresc recuperarea contravalorii biletului achiziţionat, acest lucru poate fi făcut fie la magazinele sau centrele Eventim de unde a fost efectuată cumpărarea, fie trimiţând un email la adresa contact@eventim.ro în cazul în care tichetul a fost cumpărat online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.