Festivalul Internaţional "George Enescu" lansează aplicaţia pentru smartphone, Android şi IOS, pentru ediţia 2017, care permite publicului să-şi organizeze concertele la care participă într-o agendă specială, precum şi să aibă acces la diverse informaţii utile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aplicaţia poate fi accesată în mod direct la link-urile din Google Play şi Apple Store. 

Conform procedurilor Google şi Apple, aplicaţia va fi disponibilă şi prin căutare, pentru descărcare, în termen de câteva ore.

Aplicaţia oferă publicului mai multe facilităţi, precum: accesul la informaţii în timp real despre disponibilitatea biletelor la concerte, programul zilei în curs a Festivalului, posibilitatea de a selecta din întregul program concertele zilei, atât în varianta completă, cât şi pentru fiecare serie de concerte în parte. În plus, evenimentele cu intrare gratuită sunt marcate într-o secţiune dedicată.

Aplicaţia "Festival Enescu 2017" oferă de asemenea posibilitatea de a organiza concertele la care publicul participă într-o agendă specială, Festivalul Meu/ My Festival. Ştirile la zi pot fi consultate în aplicaţie, precum şi hărţile şi adresele sălilor unde se desfăşoară concertele.

Aplicaţia Festivalului Enescu 2017 a fost lansată mai târziu decât era prevăzut din cauza problemelor la site-ul Festivalului Enescu, www.festivalenescu.ro, generate de atacul informatic.

Ediţia 2017 a Festivalului Internaţional George Enescu aduce la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din ţară peste 3.000 dintre cei mai aclamaţi artişti ai lumii, în peste 80 de evenimente.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.