În prima ediţie din noul sezon al emisiunii „Dosar România” de la TVR 1, care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 21.00, jurnalista Irina Păcurariu prezintă „Fenomenul Halep”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simona Halep, care a ajuns numărul 1 mondial pornind de pe locul 150, deţine recordul de rezistenţă în TOP 10 al jucătoarelor de tenis aflate în activitate. 

Născută la Constanţa, sportiva în vârstă de 26 de ani a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte în actualitatea românească. În prima ediţie „Dosar România” din acest sezon, Irina Păcurariu propune un interviu în excusivitate cu Simona Halep, completat de opinii despre ea ale unor jurnalişti, sportivi, specialişti în marketing şi simpli iubitori de tenis.

Vor vorbi Ilie Năstase - primul număr 1 din istoria tenisului, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, scriitorul Radu Paraschivescu, Aneta Bogdan - specialist în branding, Daniel Dragu - primul antrenor al Simonei Halep, Cristian Mândru - comentator sportiv. 

Ediţiile viitoare ale noului sezon „Dosar România” au ca teme: „România care merge la şcoală”, „Dezastrul de la Băile Herculane”, „Generaţia SIDA”, „Jocurile Invictus” şi vorbeşte despre erori judiciare, catastrofe ecologice, tineri antreprenori pentru care corporaţiile nu sunt o opţiune, prezentul foştilor olimpici români, oameni care fac istorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.