Cele două triburi de la „Survivor România” au luptat, duminică, pentru a obţine o recompensă importantă: un coş cu legume proaspete. Cea de-a şaptea ediţie a noului sezon, difuzată de Pro TV, a fost lider absolut de audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce au condus mai mult de jumătate din joc, Faimoşii s-au văzut egalaţi la scorul de 9 la 9, aşa că a fost vremea unei noi ştafete. Alex Delea şi Elena Matei au fost cei doi Războinici care au luptat contra lui TJ Miles şi Laura Giurcanu şi care au pierdut confruntarea. Astfel, Faimoşii au sărbătorit o nouă victorie în jocul pentru recompensă.

În cea de-a doua confruntare a serii, într-un joc scurt, dar extrem de motivant, concurenţii au luptat pentru un desert: câte o felie de tort de ciocolată pentru fiecare. Într-un meci în care scorul a fost deschis de Otilia şi închis de Emil Rengle, Faimoşii au câştigat cu 5 la 2 şi au obţinut cea mai dulce victorie de până la acest moment.

Cea de-a şaptea ediţie a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 19.59 - 23.03. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating şi 26.1% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.3 puncte de audienţă şi 15.6% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de românii i-au urmărit pe concurenţi, iar în minutul de aur, la ora 21.53, aproape 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Cele două echipe vor porni, luni, de la ora 20.30, pe traseu cu un singur gând: să nu piardă imunitatea şi să ajungă la Consiliul de Nominalizare. După finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor „Survivor: Extrashow!” Invitată va fi Andreea Tonciu, care va povesti celor de acasă cum a fost experienţa pentru ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.