Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta va fi deschisă publicului începând de joi şi până la 25 aprilie. De asemenea, vizite se vor putea face şi în perioada 8 mai - 6 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a Familiei Regale, vizitatorii pot intra în palat în fiecare săptămână din aceste perioade, de joi până duminică, în intervalele orare 10.00 - 13.00 şi 14.00 -17.00.

Expoziţia va fi deschisă, de asemenea, în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie 2021, în perioade ce vor fi anunţate ulterior.

Expoziţia va avea elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului).

Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 de lei; pentru adulţi 40 de lei. Se pot organiza vizite pentru grupuri, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.