Galeria Galateca găzduieşte în perioada 31 octombrie - 12 noiembrie expoziţia de fotografie "Din piatră şi oţel - O călătorie în lumea Urbex" a ASR Sofia a României, al treilea proiect din seria "Romania A Celebration - o sărbătoare vizuală a patrimoniului cultural, rural şi de mediu al României". Cu această ocazie, la 29 octombrie, va fi lansat şi albumul foto cu acelaşi nume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă primele două proiecte s-au concentrat pe mănăstirile din România şi frumuseţea peisajelor din Maramureş, al treilea abordează explorarea urbană, clădiri în ruină, clădiri abandonate, aducând în faţa privitorului cadre surprinse în diferite zone ale ţării.

"Romania A Celebration" este un proiect ce îşi propune ca publicul să descopere România din perspectiva unică a unui membru al familiei regale.

Alteţa Sa Regală Principesa Sofia este cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana ai României. S-a născut la Atena, în Grecia, la 29 octombrie 1957. A studiat în Elveţia şi Marea Britanie, apoi, în Statele Unite, a urmat cursuri de Arte Frumoase la University North Carolina, Ashevillle, şi de design grafic şi fotografie la Corcoran College of Art and Design din Washington, DC. Principesa Sofia a avut expoziţii solo şi de grup pe ambele maluri ale Atlanticului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.