Sălile Operei Naţionale Bucureşti, Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” şi Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca vor fi ocupate în proporţie de 75% şi publicul va fi obligat să poarte mască la evenimentele pilot organizate de Ministerul Culturii vineri şi sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condiţiile de participare a publicului la evenimentele derulate în interior ce vor avea loc la Opera Naţională Bucureşti (vineri, 14 mai), la Teatrul Naţional Bucureşti (15 mai) şi Opera Naţională Română Cluj-Napoca (15 mai) au fost aprobate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă cu anumite amendamente, a anunţat joi Ministerul Culturii.

Astfel, accesul va fi asigurat doar persoanelor vaccinate, lucru deja stabilit, dar sălile vor fi ocupate în proporţie de 75% şi spectatorii vor fi obligaţi să poarte masca de protecţie.

În contextul în care a fost aprobată, în şedinţa de Guvern din 10 mai 2021, Hotărârea privind prelungirea stării de alertă care asigură cadrul legal pentru desfăşurarea evenimentelor test/ pilot din domeniul cultural, instituţiile din subordinea Ministerul Culturii vor organiza aceste evenimente pilot.

Biletele pentru evenimente pot fi cumpărate exclusiv online - pentru ONB, TNB şi ONR Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.