Eurosport a anunţat lansarea unei campanii naţionale prin care va selecta un comentator de fotbal din rândul fanilor din România, care va comenta un meci din Premier League alături de echipa televiziunii şi va participa în calitate de invitat special la o ediţie a emisiunii ”Premier League Magazin”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub conceptul “Eu, comentator”, campania se adresează tuturor pasionaţilor de fotbal cu abilităţi de comentatori şi cu vârsta minimă de 18 ani. După preselecţie, cei mai buni cinci participanţi vor intra apoi într-un “cantonament” menit să desemneze marele câştigător, informează Eurosport.

Premiul va consta atât în prezenţa în studioul Eurosport, unde câştigătorul va putea comenta un meci din Premier League alături de echipa televiziunii, participarea în calitate de invitat special la o ediţie a emisiunii Premier League Magazin, cât şi experienţa unui meci live dintre Man City vs. Man United, pe 25 februarie 2017.

“Ştim că pasiunea românilor pentru fotbal nu are limite, indiferent dacă se află pe stadion, susţinându-şi echipa favorită, sau în faţa televizorului. Ce şansă mai bună să-şi demonstreze dragostea pentru acest sport decât aceea de a intra în rolul unui comentator, alături de experţii Eurosport? Suntem încântaţi să aducem astfel experienţa Premier League mai aproape de fanii Eurosport din România, după ce am achiziţionat drepturile de difuzare a Premier League în exclusivitate pentru această piaţă, până în 2019. Aşteptăm cu mare nerăbdare să îl cunoaştem pe următorul comentator de excepţie!”, a declarat Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery şi Eurosport CEE.

Cei interesaţi să participe la competiţie trebuie să acceseze site-ul dedicat Comentator.eu şi să trimită un comentariu pe marginea unui material video dat, un fragment dintr-un meci din Premier League, până la data de 20 noiembrie. Un juriu profesionist va alege cinci finalişti care se vor întrece în continuare pentru titlul de câştigător.

Numele finaliştilor vor fi anunţate pe 21 noiembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin, dar şi pe site-ul şi pe pagina de Facebook Eurosport.

În perioada 24 – 27 noiembrie, finaliştii vor parcurge o perioadă specială de pregătire, înainte de a încărca varianta finală a comentariului pe site, pe 1 decembrie. Publicul va putea vota participantul preferat în perioada 1 – 18 decembrie.

Comentariul care adună cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul competiţiei. Numele câştigătorului va fi anunţat pe 19 decembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin.

Persoanele care îi votează pe finalişti vor participa la o tombolă în urma căreia pot câştiga un televizor şi un sistem home cinema.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.