Emisiunea ”WowBiz”, de la Kanal D, a fost marţi seară lider de piaţă pe segmentul naţional şi all urban, cu peste un milion de telespectatori în minutul de maximă audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Late night show-ul prezentat de Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea a fost lider de piaţă, adjudecându-şi două segmente de public, naţional şi all urban.

Prezenţa Anastasiei Tsilimpiou în platoul ”WOWBiz”, actriţa care o interpretează pe sultana Kosem din serialul cu acelaşi nume, difuzat la Kanal D, a adunat peste un milion de români în faţa televizoarelor.

Marţi, în intervalul orar 22.55 - 24.40, Kanal D a înregistrat 4,9% rating şi 17,2% cotă de piaţă, pe targetul naţional, si 4,8% rating şi 14,7% cotă de piaţă, pe targetul all urban. O medie de 882.000 de telespectatori au urmărit emisiunea ”WOWBiz”.

În minutul de maximă audienţă, atins la debutul show-ului, la 22.59, când sultana Kosem şi-a facut aparitia pe platoul ”WOWBiz”, în faţa micilor ecrane se aflau 1.316.000 fani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.