Emisiunea ”Visuri la cheie” va reveni pe 13 septembrie în grila Pro TV, cu cel de-al patrulea sezon, urmând să fie difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi străbat ţara pentru a ajuta familii cu care viaţa a fost dură, dar care nu au încetat niciun moment să spere şi să lupte pentru un trai mai bun şi pentru a rămâne unite, informează Pro TV. 

”Sezonul patru «Visuri la cheie» începe pe 13 septembrie şi va avea 13 ediţii pline de emoţie. 13, un număr norocos atât pentru noi, cât şi pentru familiile care merită şansa la o viaţă mai bună. Emisiunea revine în toamnă cu renovări spectaculoase, case construite de la zero şi cu poveştile unor familii care pot deveni adevărate modele datorită puterii, consecvenţei şi curajului dovedite de-a lungul timpului. Din păcate, «Visuri la cheie» nu poate ajuta o ţară întreagă, dar poate deveni un model de urmat şi cred cu tărie că dacă toţi am fi mai atenţi în jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece întotdeauna există cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar să vedem acest lucru şi să ajutăm”, a spus Dragoş Bucur.

În acest sezon al emisiunii, Dragoş Bucur şi echipa sa le vor prezenta telespectatorilor 13 familii cărora le vor oferi locuinţe complet renovate şi utilate, precum şi şansa la o viaţă mai bună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.