Emisiunea "Te cunosc de undeva!", difuzată de Antena 1, a fost sâmbătă seara lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara, fiind urmărită de 2.015.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 20.46.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc şi a obţinut sâmbătă seara, pe perioada difuzării emisiunii (19.59 - 23.18), o audienţă medie de 8,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20,6%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, a înregistrat doar 6,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15,4%.

Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţara, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 8,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18,3 %, urmată de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating şi 15,5 % cota de piaţă.

La cea de-a şasea gală a show-ului de televiziune, Adina Raducan a fost desemnată câştigătoare, cu o transformare în Bruno Mars.

Echipa show-ului "Te cunosc de undeva!" a primit un premiu special din partea companiei care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel internaţional, Antena 1 fiind prima televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului transformărilor. Premiul a fost oferit de Pascal Dalton,  director de vânzări pentru Europa Centrală şi de Est al Endemol Shine Group, compania care distribuie formatul "Your Face Sounds Familiar" la nivel internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.