Emisiunea „Starea naţiei” de la Prima TV va avea, în luna august, o abordare relaxată, ca de vacanţă, va fi găzduită de Ştefania Cîrcu şi difuzată de luni până joi, de la ora 22:30, au anunţat producătorii într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formatul va fi păstrat, iar Ştefania Cîrcu, care s-a alăturat echipei „Starea naţiei” în urmă cu un an, îl va înlocui temporar pe Dragoş Pătraru.

Ştefania Cîrcu are 24 de ani, este actriţă de teatru şi film, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, Universitatea Bucureşti, şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, secţia Arta Actorului. A jucat recent în filmul „Mia îşi ratează răzbunarea” (2020) şi este cunoscută şi pentru rolul din spectacolul „Neguţătorul din Veneţia” (2019) pus în scenă la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti, dar şi pentru intervenţiile alături de Dragoş Pătraru din emisiunea „Starea naţiei”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Pătraru a spus despre acest proiect de vacanţă: „Am mare încredere că publicul o va îndrăgi pe Ştefania din primul minut al emisiunii. Are ce-i trebuie pentru a reuşi. Avem de-a face cu prea mult testosteron în presa românească. Iar cotele misoginismului sunt îngrijorătoare, cum se întâmplă şi-n politică, unde câte o femeie e promovată ici-colo, doar ca să dea bine”.

El a adăugat: „Sigur, nu inventăm noi apa caldă. Am văzut modelul ăsta făcut cu mare succes la americani. Jon Stewart, la «The Daily Show», îi lăsa la pupitru în vacanţe pe oamenii din echipa lui. I-am văzut crescând aşa pe John Oliver, pe Samantha Bee, pe Steven Colbert, pe Trevor Noah, care a şi rămas până la urmă să facă emisiunea. Am vrut să facem asta în fiecare an, dar până acum nu am găsit partenerii care să-şi asume alături de noi investiţia în oameni tineri. Şi pentru asta le mulţumesc celor de la Prima TV, care au înţeles că lucrurile bune necesită nu doar bani, ci şi răbdare şi multă muncă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.