Cea de-a treia semifinală a emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de postul de televiziune Pro TV, vineri seară, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 2,3 milioane de telespectatori înregistraţi la nivel naţional, pe întreaga durată de difuzare, între orele 20.29 şi 00.42.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul de maximă audienţă, de la 22.44, emisiunea a fost urmărită de peste 3,3 milioane de români.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul ”Românii au talent” a înregistrat 14,6 puncte de rating şi 42,3% share, de cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2,9 puncte de rating şi 8,4% share.

Dintre cei 12 concurenţi în cea de-a treia semifinală a show-ului, vor ajunge în finală Florin Bontea, Manuel Chivari şi Cezara Blioju.

Tot vineri seară, membrii juriului au ales cel de-al treilea candidat la premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro - Dumitru Sănduţa.

Juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu au ales 60 de concurenţi pentru cele cinci semifinale ale competiţiei.

Câştigătorul competiţiei va primi titlul de ”erou naţional” şi un premiu în valoare de 120.000 de euro.

Emisiunea ”Românii au talent”, prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, este difuzată de postul de televiziune Pro TV în fiecare vineri seară, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.