Emisiunea ”Românii au talent”, difuzată de postul de televiziune Pro TV, a fost, vineri seară, lider de audienţă la nivel naţional pe întreaga durată de difuzare, în intervalul orar 20.30 - 23.09, fiind urmărită de 3,4 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 4,4 milioane de români au urmărit emisiunea de divertisment, în minutul de maximă audienţă, 21.41, informează televiziunea.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul ”Românii au talent” a înregistrat 20,6 puncte de rating şi 46,4% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5,3 puncte de rating şi 11,9% share.

Emisiunea ”Românii au talent”, prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, este difuzată de postul de televiziune Pro TV în fiecare vineri seară, de la ora 20.30.

Concurenţii sunt jurizaţi de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.