Reportajul „Botoşani în paragină”, prezentat în emisiunea „România, te iubesc!”, transmis duminică de Pro TV, a fost urmărit de peste 1,3 milioane de telespectatori, fiind lider de audienţă la debutul noului sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paula Herlo a prezentat, duminică seară, situaţia judeţului Botoşani, aflat la polul sărăciei în România. Chiar dacă există comune cu primari gospodari, în care oamenii simt că lucrurile se schimbă în bine, sunt şi multe alte localităţi fără forţă de muncă, cu cea mai proastă infrastructură din ţară şi fără acces la canalizare şi apă.

Reportajul „Botoşani în paragină” a condus topul preferinţelor telespectatorilor şi a înregistrat 7.4 puncte de rating şi 22.2% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, de două ori mai mult decât televiziunea de pe poziţia secundă, care a obţinut 3.7 puncte de rating şi 11% share.

La nivel naţional, peste 1.3 milioane de români au urmărit „România, te iubesc!”. 

Duminică, de la ora 18.00, „România, te iubesc!” continuă cu un reportaj semnat de Rareş Năstase.

Noul sezon „România, te iubesc!” este disponibil online şi pe voyo.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.