Ediţia "România, te iubesc!", difuzată duminică de Pro TV, a fost lider de audienţă la nivel naţional, fiind urmărită de peste un milion de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul a înregistrat 5.5 puncte de rating şi 18% cotă de piaţă pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 4 puncte de rating şi 13% share.

La 100 de ani de la Marea Unire, Cosmin Savu a făcut analiza evoluţiei agriculturii româneşti şi a modului în care programele de guvernare sprijină fermierii să producă hrana de zi cu zi a românilor. 

Agricultura a fost şi este unul dintre pilonii de bază ai dezvoltării României, beneficiind de o climă favorabilă, dar şi de terenuri propice diferitelor culturi agricole. Ţara noastră are o capacitate invidiată de mulţi şi, cu toate acestea, potenţialul ridicat este departe de a fi atins. Avem aproape 15 milioane de hectare de teren arabil şi păşuni, dar agricultura este cel mai vulnerabil domeniu al României.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.