Emisiunea ”Pe bune?!”, prezentată de Andi Moisescu, va fi difuzată de televiziunea Pro TV începând din 11 septembrie, în fiecare luni şi miercuri, de la ora 22.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare ediţie a emisiunii, două echipe formate din căpitanii Costi Diţă şi Cosmin Natanticu şi câte un invitat special răspund la un set de întrebări neobişnuite, după care îşi pot paria toţi banii adunaţi până atunci. Astfel, un răspuns corect poate dubla suma, iar unul greşit îi poate lăsa în final fără niciun ban. Câştigă echipa cu cei mai mulţi bani în cont, iar aceştia se împart în mod egal susţinătorilor echipei câştigătoare, informează Pro TV.

”Formatul emisiunii este nou şi se aseamănă destul de puţin cu alte emisiuni, având în comun doar faptul că există două echipe şi doi căpitani, însă s-a adăugat neaşteptatul. Poţi afla că ce credeai tu că e greşit e corect, de fapt. Că ce e logic şi normal pentru tine, pentru altcineva e de neconceput şi invers. Cred că nu ai cum să rămâi total indiferent, nu ai cum să nu râzi măcar un pic, nu ai cum sa nu zici: Pe bune?!”, a spus Costi Diţă.

”Formatul este unul interesant şi extrem de amuzant, care implică publicul din platou, dar şi pe cel de acasă. Aici toată lumea are de câştigat, indiferent dacă participă activ sau pasiv”, a spus, la rândul lui, Cosmin Natanticu.

Emisiunea este bazată pe formatul ”Who knew?”, pentru care Pro TV a cumpărat licenţa de producţie de la compania FremantleMedia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.