Emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” va fi realizată şi difuzată la NBC încă cinci ani, a anunţat luni Susan Rovner, preşedinta NBCUniversal Television and Streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rovner nu a oferit detalii privind înnoirea contractului lui Fallon. Ea a subliniat că NBCUniversal lucrează pentru a genera conţinut pentru platformele lineare şi de streaming.

Compania a trecut printr-o restructurare masivă a operaţiunilor sale TV, toamna trecută, când Rovner a preluat funcţia, după ce a fost mai mult de 20 de ani director la Warner Bros. TV.

Rovner a precizat că NBCU a comandat 80 de noi seriale şi programe speciale.

Deşi „Tonight Show” se află, în audienţe, în urma „The Late Show with Stephen Colbert” (CBS) şi „Jimmy Kimmel Live” (ABC), emisiunea este un brand al NBC, astfel că nu au existat dubii privind prelungirea contractului. Emisiunea transmisă din New York a debutat în februarie 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.