Cele mai impresionante realizări în film şi actorie au fost premiate, luni, în cadrul celei de-a 96-a gale a Premiilor Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice (AMPAS). Luni, de la ora 22.00, emisiunea „Live From E!: The Oscars”, prezentată de Laverne Cox, este o recapitulare a spectacolului de pe covorul roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laverne Cox alături de colegii ei Zanna Roberts Rassi, Zuri Hall, comediantul Heather McMahan şi designerul Christian Siriano oferă comentarii pe măsură ce vedetele defilează pe covorul roşu. În acelaşi timp expertul în film Keltie Knight şi Tiffany Smith prezintă fanilor o perspectivă unică asupra celei mai importante nopţi din industria filmului, chiar de pe acoperişul Ripley's de pe Hollywood Boulevard.

Filmele de succes şi vedetele lor sunt în centrul atenţiei în emisiunea Live From E!: Oscars de la Dolby Theatre din Hollywood, cu momente speciale pentru fanii de pretutindeni.

Cele mai multe nominalizări le-a avut filmul „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan, la 13 categorii, inclusiv pentru starurile sale Cillian Murphy, Emily Blunt şi Robert Downey Jr. A câştigat şapte, inclusiv pentru „cel mai bun film”. 

„Barbie”, filmul cu cele mai mari încasări din 2023, cu opt nominalizări, Ryan Gosling şi America Ferrera fiind recunoscuţi fiecare pentru performanţele lor remarcabile, a primit doar o statuetă, pentru cântecul original "What Was I Made For?", cântat de Billie Eilish. 

Printre vedetele care au participat la decernarea premiilor au fost Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey, Lupita Nyong'o, Michelle Yeoh, Dwayne Johnson, Zendaya şi Nicolas Cage.

Live From E! este produs de Den of Thieves şi îi are ca producători executive pe Jesse Ignjatovic, Evan Prager şi Barb Bialkowski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.